We zijn helemaal B(L)IJ!

Zeeland ook in de buitengebieden voorzien van glasvezelnetwerk!

In Zeeland wordt in verschillende steden, wijken en dorpen glasvezel aangelegd. Alle Zeeuwse overheden juichen deze investeringen toe, omdat zij het belangrijk vinden dat alle Zeeuwen toegang hebben tot snel internet.

Ontdek
Zeeland
Scroll

We zijn helemaal B(L)IJ!

Glasvezel in Zeeland

Het stoffige imago van Zeeland is niet meer. In 2023 is Zeeland is helemaal up-to-date en voorzien van alle luxe die een mens wilt. De steden, dorpen en wijken worden voorzien van het nieuwste glasvezelnetwerk!

De voortgang

In 2021 heeft de Provincie Zeeland in samenwerking met de Zeeuwse gemeenten het initiatief genomen een marktconsultatie uit te voeren. Veertien (in Nederland) actieve marktpartijen zijn uitgenodigd voor een gesprek, vanuit deze gesprekken is het bedrijf GlasDraad de partij geworden die de buitengebieden van Zeeland gaat voorzien van deze snelle internetverbinding. Alle Zeeuwse overheden juichen deze investeringen toe, omdat zij het belangrijk vinden dat alle Zeeuwen toegang hebben tot snel internet. Vanaf 2023 gaat GlasDraad van start in samenwerking met KPN en DELTA Fiber.

Bron: Provincie Zeeland

Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.