Nieuwbouwwoningen in Zeeland omringd door natuur

Zeeland is volop in ontwikkeling

De zoektocht naar jouw droomwoning. Dat kan, vooral gezien de huidige woningmarkt, erg lastig zijn. Gelukkig wordt in Zeeland volop aan moderne en duurzame woningen gewerkt. We hebben een aantal kwalitatieve en energiezuinige nieuwbouwprojecten voor je op een rijtje gezet. Misschien zit jouw droomwoning hier wel tussen!

Ontdek
Zeeland
Scroll

Nieuwbouwwoningen in Zeeland omringd door natuur

De zoektocht naar jouw droomwoning. Dat kan, vooral gezien de huidige woningmarkt, erg lastig zijn. Gelukkig wordt in Zeeland volop aan moderne en duurzame woningen gewerkt. Via de link zie je een aantal kwalitatieve en energiezuinige nieuwbouwprojecten op een rijtje. Misschien zit jouw droomwoning hier wel tussen!

Dat jouw toekomstige woning in Zeeland staat, tikt al één van de vakjes op je wensenlijstje af. Maar je wilt natuurlijk dat jouw Zeeuwse onderkomen het liefst aan zoveel mogelijk van je wensen voldoet. Nieuwbouw kan wel eens dé oplossing zijn. Of je nou middenin de natuur wilt wonen of aan de rand van de stad, door heel Zeeland en op allerlei unieke plekken wordt hard gewerkt aan duurzame nieuwbouwwoningen. Wees er snel bij, want hoewel sommige nieuwbouwprojecten zich nog in een vroege fase bevinden, is bij anderen de verkoopfase al begonnen.

Denk aan mooie woniningen midden in de natuur of en mooie mix van het stadsleven en de natuur. Zeeland heeft prachtige locaties. Bekijk de link als je nieuwschierig bent naar de nieuwbouwwoningen in zeeland.

Bron: Provincie Zeeland

Zeeuwen zijn over het algemeen behoorlijk gelukkig

Het geluk ligt in een klein hoekje!

Zeeuwen zijn over het algemeen behoorlijk gelukkig

Uit onderzoek blijkt dat Zeeuwen het gelukkigst zijn! Gemiddeld gezien geeft de Zeeuw het leven een kritische 8,4. Een prachtig rapportcijfer dat het wonen in Zeeland weerspiegelt.

Button Chevron
Ervaar Zeeland in de lente

Ontdek de voordelen van de Zeeuwse steden

Ervaar Zeeland in de lente

Van activiteiten voor buitenliefhebbers, tot leuke evenementen en culinair genieten.

Button Chevron
Ambitie om in Zeeland te werken?

Hoge kwaliteit van leven

Ambitie om in Zeeland te werken?

Teamuitjes aan zee, overleg in je favoriete strandtent en na je werk een uurtje kitesurfen zijn geen gekke ideeën.

Button Chevron

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld je vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

Verwenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Ben jij een medisch academicus/academica en heb je interesse om te wonen in Zeeland en te werken in de Zorg- en Welzijnssector? Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.