Nieuwbouwwoningen in Zeeland omringd door natuur

Zeeland is volop in ontwikkeling

De zoektocht naar jouw droomwoning. Dat kan, vooral gezien de huidige woningmarkt, erg lastig zijn. Gelukkig wordt in Zeeland volop aan moderne en duurzame woningen gewerkt. We hebben een aantal kwalitatieve en energiezuinige nieuwbouwprojecten voor je op een rijtje gezet. Misschien zit jouw droomwoning hier wel tussen!

Ontdek
Zeeland
Scroll

Nieuwbouwwoningen in Zeeland omringd door natuur

De zoektocht naar jouw droomwoning. Dat kan, vooral gezien de huidige woningmarkt, erg lastig zijn. Gelukkig wordt in Zeeland volop aan moderne en duurzame woningen gewerkt. Via de link zie je een aantal kwalitatieve en energiezuinige nieuwbouwprojecten op een rijtje. Misschien zit jouw droomwoning hier wel tussen!

Dat jouw toekomstige woning in Zeeland staat, tikt al één van de vakjes op je wensenlijstje af. Maar je wilt natuurlijk dat jouw Zeeuwse onderkomen het liefst aan zoveel mogelijk van je wensen voldoet. Nieuwbouw kan wel eens dé oplossing zijn. Of je nou middenin de natuur wilt wonen of aan de rand van de stad, door heel Zeeland en op allerlei unieke plekken wordt hard gewerkt aan duurzame nieuwbouwwoningen. Wees er snel bij, want hoewel sommige nieuwbouwprojecten zich nog in een vroege fase bevinden, is bij anderen de verkoopfase al begonnen.

Denk aan mooie woniningen midden in de natuur of en mooie mix van het stadsleven en de natuur. Zeeland heeft prachtige locaties. Bekijk de link als je nieuwschierig bent naar de nieuwbouwwoningen in zeeland.

Nieuwbouw in Zeeland

Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.