Persoonlijk contact en ruimte om je stempel te drukken

Werk dat er echt toe doet

Werken in de Zeeuwse Zorg en Welzijn sector betekent werk doen dat er écht toe doet. In Zeeland heb je door korte lijntjes intensief contact met patiënten en collega's en kun je het verschil maken. In Zeeland zijn er tal van zorgorganisaties waar je van toegevoegde waarde kunt zijn. Lees hier wat deze sector jou te bieden heeft!

Ontdek
Zeeland
Scroll

Persoonlijk contact en ruimte om je stempel te drukken

Werken in de Zeeuwse Zorg en Welzijn sector betekent werk doen dat er écht toe doet. In Zeeland heb je door korte lijntjes intensief contact met patiënten en collega's en kun je het verschil maken. In Zeeland zijn er tal van zorgorganisaties waar je van toegevoegde waarde kunt zijn. Lees hier wat deze sector jou te bieden heeft!

Persoonlijk contact en ruimte om je stempel te drukken

Hier in Zeeland ben je als zorgprofessional écht met de mensen bezig. Je bent van toegevoegde waarde én je kunt jouw ideeën voor een betere zorg in de praktijk brengen. De zorg en welzijn sector blijft gefocust op het verbeteren van de zorg en staat voor grote uitdagingen. Mensen worden ouder en de zorgvraag verandert.

Volop kansen voor zorgprofessionals

Er is een grote vraag naar zorgprofessionals op álle gebieden. Daarom is alles erop gericht om goed te organiseren, nieuwe kansen te zoeken en samen te werken. Het toerisme is sterk ontwikkeld in Zeeland. Dat betekent ook iets voor het zorgtoerisme. Wist je dat er jaarlijks 1400 mensen hun nierdialyse met een vakantie op de Banjaard in Kamperland combineren? Daar is organisatiekracht voor nodig.
 

Innovatie in de zorg

In de zorg is het belangrijk om te blijven innoveren. Nieuwe (technologische) ontwikkelingen dragen bij om hulpbehoevenden sneller en beter te helpen. Wist je dat door technologische ontwikkelingen er steeds meer nieuwe behandelingen beschikbaar komen? Van E-health waarbij zorg op afstand geleverd wordt of Virtual Reality dat kan worden ingezet bij pijnbestrijding tot hyperbare zuurstoftherapie waarbij zuurstoftekort in beschadigd weefsel wordt opgeheven. De komende jaren is technologische innovatie een speerpunt. Door een doelgerichte aanpak en nieuwe methoden kunnen we effectief te werk gaan. En dat is waar we voor gaan. Ook het AWOZ (Academisch Werkplaats Ouderenzorg Zeeland) is een goed voorbeeld van een bijdrager in de Zeeuwse zorg innovatie. Samen verbeteren we de kwaliteit van leven en het welzijn van ouderen in Zeeland.

Netwerkorganisatie ViaZorg

ViaZorg werkt als verbinder in de Zeeuwse zorg- en welzijnssector en brengt organisaties en medewerkers uit de sector met elkaar in contact. Voor instroom, doorstroom en het behoud van goed personeel. Bijna alle Zeeuwse organisaties zijn aangesloten, uit alle deelsectoren. Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Kinderopvang, Kraamzorg, Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, Welzijn en maatschappelijke dienstverlening en twee ziekenhuizen. Ook opleiders Scalda, HZ University of Applied Sciences en Hoornbeeck College zijn nauw betrokken. 
De voordelen voor jou!
Werken in de zorg en welzijn sector in Zeeland is veelzijdig en afwisselend. Met daarbij gegarandeerd een baangarantie en vele boeiende doorgroeimogelijkheden. Dat belangrijke werk voer je uit in een mooie provincie die je graag van harte verwelkomt! Met haar vriendelijke karakter, rijke cultuur en prachtige natuur heeft Zeeland jou iets extra's te bieden. Oh ja, vergeet ook die extra zonuren niet. Daar kan je tijdens je pauzes en aan het einde van je dienst nog extra lang van genieten. Kortom, wanneer je voor de Zorg in Zeeland kiest, krijg je daar veel voor terug!
Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.