Cor Boeije uit Terneuzen werdt aan alle kanten geweldig geholpen.

Positeve klanken over de zorg in Zeeland

Vanaf het moment dat hij ‘ergens in de Zeeuwse polder’ van zijn fiets viel, werd Cor Boeije uit Terneuzen aan alle kanten geweldig geholpen. Hij laat weten hoe adequaat, snel, bekwaam, vlot en vriendelijk dat ging.

Ontdek
Zeeland
Scroll

Cor Boeije uit Terneuzen werdt aan alle kanten geweldig geholpen.

Van het thuisbrengen van mijn fiets tot de scan in Goes..

Mijn relaas over de Zeeuwse zorg begint op het moment dat ik als 88-jarige ergens in de polder van mijn fiets viel en een heup brak. De hulp begon op particulier en internationaal niveau door een meelevend Belgisch echtpaar, dat zich over mij ontfermde en eerste hulp verleende. Ze hebben zelfs mijn fiets nog thuisbezorgd! En vervolgens een Nederlandse mevrouw, die op adequate wijze de hulpdiensten inschakelde. Al snel arriveerde de ambulance, waarvan de medewerkers mij op bekwame wijze behandelden en vervoerden naar het ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen. Daar ben ik uitstekend opgevangen en met spoed geopereerd door de orthopedische chirurg en zijn team. Na een prima verpleging in het ziekenhuis, ben ik ter revalidatie overgebracht naar SVRZ Ter Schorre. Ook voor de artsen en medewerk(st)ers aldaar niets dan lof. Tussendoor ook nog even voor een speciale scan naar ADRZ-Goes, waar ik vlot en vriendelijk werd geholpen.

..en van de afdeling interne geneeskunde tot aan de bezorgservice van de apotheek

Uiteindelijk heb ik het aan alle vorengenoemde personen te danken, dat ik met een kunstheup weer goed ter been ben. Ook nu ik inmiddels onder behandeling ben bij de afdeling interne geneeskunde, kan ik net als mevrouw Roovers-Hirdes zeggen, dat mijn ervaringen ook daar heel goed zijn. Kundig, vriendelijk en efficiënt word ik altijd geholpen in ZorgSaam en ook in de huisartsenpraktijk Zuid. Hetzelfde kan ik zeggen over de verpleegkundigen die mij regelmatig thuis komen behandelen. Als zeer positief ervaar ik ook de service van de apotheken, met de stipte bezorging van al mijn medicijnen. Daarom geef ik bij deze een dikke pluim aan de Zeeuwse zorg, zei Cor Boeije.

Bron: PZC

Zeeuwen zijn over het algemeen behoorlijk gelukkig

Het geluk ligt in een klein hoekje!

Zeeuwen zijn over het algemeen behoorlijk gelukkig

Uit onderzoek van Direct Research blijkt dat Zeeuwen het gelukkigst zijn! Gemiddeld gezien geeft de Zeeuw het leven een kritische 8,4. Een prachtig rapportcijfer dat het wonen in Zeeland weerspiegelt.

Button Chevron
Ontdek Zeeland op de warme en zonnige lente dagen

Tips om te genieten

Ontdek Zeeland op de warme en zonnige lente dagen

Op de warme en zonnige lente dagen kan je in Zeeland met het hele gezin of met je partner jezelf vermaken met verschillende uitstapjes

Button Chevron
Werken in Zeeland

Werken dichtbij zee is heerlijk.

Werken in Zeeland

En teamuitjes aan zee, overleg in je favoriete strandtent en na je werk een uurtje kitesurfen zijn geen gekke ideeën.

Button Chevron

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld je vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Ben jij een medisch academicus/academica en heb je interesse om te wonen in Zeeland en te werken in de Zorg- en Welzijnssector? Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.