Hou je van historie en cultuur? Zeeland is prachtig!

Gemeente Middelburg houdt Oostkerk open met bijdrage van € 80.000

Arbeiderswoning, boerderij, pakhuis, winkelpand, stadspaleis of buitenverblijf. De huizen in Zeeland zijn vaak authentiek en zorgen voor een geweldige sfeer. De Zeeuwse gemeentes vinden het van belang dit te behouden, want in Zeeland kijk je, tijdens een wandeling met de hond, je ogen uit!

Ontdek
Zeeland
Scroll

Hou je van historie en cultuur? Zeeland is prachtig!

Dinsdag 22 november 2022 kwam het positieve nieuws naar buiten. De Oostkerk krijgt het komende jaar de 80.000 euro die nodig was om open te kunnen blijven. Dat heeft het college van Gemeente Middelburg vanmiddag besloten.

Gezelligheid in Middelburg

Het monumentale pand draagt bij aan het Zeeuwse imago en is voor vele Zeeuwen van belang. De Oostkerk wordt namelijk ingezet voor amusement en culturele activiteiten. Dus ook in 2023 weer volop muziek, bijeenkomsten, exposities, rondleidingen en meer van dat alles. Zo blijft een van de mooiste monumenten van de stad leven. Top!

Anders dan anders

De inwoners van Zeeland zijn erg creatief en ondernemend. Wanneer je in Zeeland woont ervaar je de fantastische evenementen, jonge talenten, bijzondere wandeltochten, muzikale spektakel en theatershows. Zeeland heeft alles!

Bron: Wij zijn de stad! 

Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.