Van sporten tot parkeren, kortom een veelzijdig plan

De Machinefabriek in vlissingen een nieuw leven in blazen!

Dit kan er straks in de Machinefabriek in Vlissingen...

Ontdek
Zeeland
Scroll

Van sporten tot parkeren, kortom een veelzijdig plan

Vlissingen wordt aangepakt! Lange tijd leek Vlissingen achteruit te lopen, maar de Gemeente heeft vele plannen voor deze stad. Tot voor kort worden de mooiste nieuwbouwwoningen uit de grond gestampt en heeft de boulevard van Vlissingen een upgrade gehad. 

De Machinefabriek

Een school, een parkeergarage, een sporthal, een evenementenhal en een aantal commerciële ruimtes om te verhuren. Het is een greep uit de mogelijkheden die samen in de Machinefabriek in Vlissingen kunnen komen. Donderdagavond presenteerde de gemeente drie varianten tijdens een openbare informatiebijeenkomst. De Machinefabriek bestaat uit 3 hallen van ieder 30 x 90 meter breed en 15 meter hoog. Voorheen werd dit erfgoed gebruikt als locatie waar motoren van schepen werden gemaakt. Het is gelegen bij 3 andere hallen (Scheldekwartier, de Zware Plaatwerkerij en de Timmerfabriek), die ook alle een andere bestemming kregen. Zo is de Timmerfabriek omgetoverd tot een populair en onderscheidend restaurant in Vlissingen. 
 
De verbouwing van De Machinefabriek zal zorgen voor levendigheid in de stad. Welke invulling de fabriek zal krijgen? Dat nieuws volgt binnenkort...
 
 
Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.