Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Ontdek
Zeeland
Scroll

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Zeeland is een archipel van schiereilanden, verbonden door bruggen en tunnels. Die eilanden hebben ieder hun eigen kenmerken. Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme. Ontdek de Zeeuwse natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Ontdek Zeeland.

Maak kennis met Zeeland

Zeeland bestaat uit 6 eilanden. De Oosterscheldekering en de Zeelandbrug maken deel uit van de verbinding tussen de eiland en zijn een bezienswaardigheid op zich. Van rust en ruimte tot levendige steden: elk van deze Zeeuwse eilanden heeft zijn eigen charme. 
 

De mooiste plekken

Van schorren en slikken tot bossen en stranden: de Zeeuwse natuur is divers. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ontdek de parels van de natuur. Of ondervind de gezellige sferen in de Zeeuwse dorpen en steden. Zoek je liever de rust op? Dan is één van de onontdekte plekken zeker een bezoek waard! Laat je verrassen door wat Zeeland te bieden heeft.
 

Genoeg te zien in Zeeland

Met een kustlijn van 650 kilometer valt aan mooie stranden niet te ontkomen. Neem een kijkje welke stranden je écht bezocht moet hebben tijdens je verblijf in Zeeland. Maar naast mooie stranden is er nog zóveel meer dat de moeite waard is om te bezoeken. Daarom hebben wij verschillende bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet. Twijfel je nog aan je bezoek aan Zeeland? Laat 10 redenen om naar Zeeland te komen je over de streep trekken!
 
Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.