Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Ontdek
Zeeland
Scroll

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Zeeland is een archipel van schiereilanden, verbonden door bruggen en tunnels. Die eilanden hebben ieder hun eigen kenmerken. Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme. Ontdek de Zeeuwse natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Ontdek Zeeland.

Maak kennis met Zeeland

Zeeland bestaat uit 6 eilanden. De Oosterscheldekering en de Zeelandbrug maken deel uit van de verbinding tussen de eiland en zijn een bezienswaardigheid op zich. Van rust en ruimte tot levendige steden: elk van deze Zeeuwse eilanden heeft zijn eigen charme. 
 

De mooiste plekken

Van schorren en slikken tot bossen en stranden: de Zeeuwse natuur is divers. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ontdek de parels van de natuur. Of ondervind de gezellige sferen in de Zeeuwse dorpen en steden. Zoek je liever de rust op? Dan is één van de onontdekte plekken zeker een bezoek waard! Laat je verrassen door wat Zeeland te bieden heeft.
 

Genoeg te zien in Zeeland

Met een kustlijn van 650 kilometer valt aan mooie stranden niet te ontkomen. Neem een kijkje welke stranden je écht bezocht moet hebben tijdens je verblijf in Zeeland. Maar naast mooie stranden is er nog zóveel meer dat de moeite waard is om te bezoeken. Daarom hebben wij verschillende bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet. Twijfel je nog aan je bezoek aan Zeeland? Laat 10 redenen om naar Zeeland te komen je over de streep trekken!
 
Zeeuwen zijn over het algemeen behoorlijk gelukkig

Het geluk ligt in een klein hoekje!

Zeeuwen zijn over het algemeen behoorlijk gelukkig

Uit onderzoek blijkt dat Zeeuwen het gelukkigst zijn! Gemiddeld gezien geeft de Zeeuw het leven een kritische 8,4. Een prachtig rapportcijfer dat het wonen in Zeeland weerspiegelt.

Button Chevron
Ervaar Zeeland in de lente

Ontdek de voordelen van de Zeeuwse steden

Ervaar Zeeland in de lente

Van activiteiten voor buitenliefhebbers, tot leuke evenementen en culinair genieten.

Button Chevron
Ambitie om in Zeeland te werken?

Hoge kwaliteit van leven

Ambitie om in Zeeland te werken?

Teamuitjes aan zee, overleg in je favoriete strandtent en na je werk een uurtje kitesurfen zijn geen gekke ideeën.

Button Chevron

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld je vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

Verwenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Ben jij een medisch academicus/academica en heb je interesse om te wonen in Zeeland en te werken in de Zorg- en Welzijnssector? Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.