Het zorgcongres van Zeeland

Tijd voor Gezondheid

Op donderdagmiddag 10 november vindt hét Zorg en Welzijnscongres van Zeeland plaats op Contacta met als thema Tijd voor Gezondheid.

Ontdek
Zeeland
Scroll

Het zorgcongres van Zeeland

Op donderdagmiddag 10 november vindt hét Zorg en Welzijnscongres van Zeeland plaats op Contacta met als thema Tijd voor Gezondheid. Het evenement is gericht op bestuurders en HR medewerkers van zorgorganisaties en de Zeeuwse overheden. Deze middag komen diverse onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld Positieve Gezondheid, regionaal werkgeverschap, technologie en innovatie in zorg en welzijn, maar ook op wat dit betekent voor de zorgprofessional en de inwoners. Welke stappen moeten professionals maken om in de toekomst zorg en welzijn te blijven bieden? En hoe betrek je inwoners bij oplossingen om de zorg beschikbaar te houden? Het evenement is een initiatief van Stichting Viazorg en de Zeeuwse Zorg Coalitie.

Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.