De zomerperiode is bijna voorbij, maar er staat nog genoeg te gebeuren!

Drukte op de festivals en wat staat er nog meer op de planning?

We zoomen in op 2 evenementen die ons, zo aan het einde van de zomerperiode, nog te wachten staan;

Ontdek
Zeeland
Scroll

De zomerperiode is bijna voorbij, maar er staat nog genoeg te gebeuren!

Het was een zomer vol festivals. Van klein en intiem tot groots en massaal. Stuk voor stuk uniek; door de programmering, locatie en kwaliteit. Aan de Brouwersdam genoten meer dan 100.000 mensen van Concert at Sea, in Middelburg zorgde City of Dance voor dansbare beats en EEF festival in Kortgene blonk uit in een cultureel aanbod voor jong en oud en Zeeland Nazomerfestival was door de hele provincie te vinden met theater en muziek. Film by the Sea staat ons nog te wachten;

Film by the Sea 9 t/m 18 september

Van 9 tot en met 18 september 2022 beleeft filmfestival Film by the Sea zijn 24e editie en kan een breed publiek genieten van ruim 100 films uit alle hoeken van de wereld, met satellietprogramma’s door heel Zeeland. Film by the Sea opent dit jaar met de spraakmakende Britse komedie Good Luck to You, Leo Grande, waarin Emma Thompson een vrouw van middelbare leeftijd speelt die een sekswerker inhuurt. Daarnaast zijn er ook dit jaar weer de Specials, onder meer het filmconcert van de filmklassieker Blood and Sand in de Sint Jacobskerk te Vlissingen, uitgevoerd door pianist Daan van den Hurk van het Netherlands Silent Film Festival, bijgestaan door flamencogitarist Tijn van der Sanden en drums/percussionist Frank van der Star. Benieuwd naar de rest van het programma? Bekijk dan snel www.filmbythesea.nl.

 

 

Ontdek Zeeland

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Surfen in Zeeland

Surfen in Zeeland kan je als de beste!

Surfen in Zeeland

Golven, wind, mooie brede stranden, surfscholen en gezellige beachbars. Zeeland heeft het allemaal!

Rust & Ruimte

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid aan de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.