8 tot en met 10 november Zeelandhallen Goes

Contacta; het grootste netwerk-event van Zeeland

Van 8 tot en met 10 november vindt in de Zeelandhallen Goes het grootste netwerk-event van Zeeland plaats, de Contacta. Met ruim 10.000m2 beursvloer, meer dan 20.000 bezoekers en 300 exposanten uit alle branches een groot evenement met impact in de regio.

Ontdek
Zeeland
Scroll

8 tot en met 10 november Zeelandhallen Goes

Van 8 tot en met 10 november vindt in de Zeelandhallen Goes het grootste netwerk-event van Zeeland plaats, de Contacta. Met ruim 10.000m2 beursvloer, meer dan 20.000 bezoekers en 300 exposanten uit alle branches een groot evenement met impact in de regio. Thema dit jaar is ‘Een nieuwe balans’; Een wereld waar 2 economieën elkaar treffen, de oude met al haar oude gewoontes en grondstoffen en de nieuwe waarin klimaat en bijvoorbeeld nieuwe vormen van werken een grote rol innemen. Veel ondernemers hebben de afgelopen 3 jaar in rap tempo hun bedrijfsmodel moeten aanpassen. Elkaar laten groeien, kennis verrijken, mogelijkheden verkennen. Dat is waar het thema van Contacta 2022 over gaat.

Ontdek wat Zeeland voor jou te bieden heeft.

Ontdek Zeeland

Zeeland barst van de mogelijkheden. Ze zeggen dat als je iets niet kent, je ook niet weet wat je mist. Wij leren jou graag Zeeland kennen.

Geniet van de rust & ruimte in Zeeland

Rust & Ruimte

Van de rust en ruimte op Tholen en Sint Philipsland, tot de gezelligheid op de Walcherse kust. En ook elk dorp of stad heeft weer zijn eigen charme.

In 2020 was Vlissingen de zonnigste gemeente.

De meeste zonuren

Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland: hier schijnt de zon gemiddeld 10 tot 15 procent vaker dan elders in het land.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de Medisea?

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Medisea.

Het invullen van uw voornaam is verplicht.
Het invullen van uw achternaam is verplicht.
Het invullen van uw telefoonnummer is verplicht.
Het invullen van uw e-mailadres is verplicht.
Het invullen van uw vraag en/of opmerking is verplicht.

(Ver)wenarrangement

Verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en diner in een restaurant naar wens.

Het verblijf en programma is naar eigen invulling.

Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed.